Friday, April 16, 2010

Upcoming events

Just a reminder for upcoming appearances, on May 11th I’ll be in Sevilla, Spain, to speak at the Encuentro de Directivos de Cajasol. After the event I’ll be in Sevilla briefly if anyone wants to do a meetup

2 comments:

Jordi Miranda said...

Benvolgut Jordi, com que veig que ets un expert amb aixó, et faig dos comentaris. En primer lloc et vull fer saber que estic reseguint 22 camins de Sant Llorenç del Munt del llibre publicat pel Cau ple de Lletres de Terrassa fa uns anys, que en alguns puestos son camins de carboners molt tapats pels matolls i que m'agradaria que no es perdesin i aniré pujant al Wikiloc. D'altre banda, una consulta, Saps on puc trobar un planol compatible amb Garmin del Japó amb les llegendes en Anglés? Aquest any per vacances hi vull anar. Moltes gràcies.


Jordi Miranda

Jordi Lopez Ramot said...

Hola Jordi,

Enhorabona per la iniciativa de catalogar i sobretot per fer públic aquests senders. A mida que augmenten les pistes amples per tot arreu cada cop es valora més poder fer itineraris per corriols.

Sobre el mapa Garmin del Japó, la versió anglesa de Google Earth té tots els topònims en anglès. Personalment faig servir un Garmin Geko sense mapa.. (he d'actualitzar-me! :) i no et sabria dir on trobar mapes per carregar-hi.

Estic segur que en algún dels següents foros trobaràs algú que et pugui ajudar:

- Foro de mendiak: www.mendiak.net
- Foro de wikiloc: www.wikiloc.com/forum
- Foro de ElGps: http://www.elgps.com/foroGPS/

Espero et sigui d'ajut!

Salut

Jordi